Vill du jobba med hållbar samhällsutveckling?

Vår verksamhet spänner över hela området miljö och hållbar samhällsutveckling. Därför behöver vi en bred kompetens och expertis. IVL grundades 1966 och var först i Sverige med att bedriva tillämpad forskning och utveckling inom miljöområdet.

Vår roll är och har alltid varit att se till att den senaste forskningen kommer till praktisk användning i näringslivet och i övriga samhället. IVL har alltså utvecklats i takt med omvärldens behov. I dag krävs en bred expertis för att lösa alla hållbarhetsutmaningar, och numera jobbar här civilingenjörer, naturvetare, beteendevetare, samhällsvetare, ekonomer, psykologer och kommunikatörer.

Vi är ungefär 250 medarbetare, varav en tredjedel är forskarutbildade. Hälften är kvinnor och hälften är män. Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö där alla har en stor del eget ansvar.

IVL befinner sig i tillväxt och vi söker ständigt efter nya medarbetare. Är du kanske en av dem? Följ oss på LinkedIn där vi lägger ut lediga tjänster eller här.

Examensarbete på IVL

Examensarbeten kommer att utlysas på vår rekryteringssida, men du kan även kontakta den enhetschef som är ansvarig för det område du vill göra arbetet inom.